A Divízió I.

A Divízió I. első meccse már a HFL indulása előtt egy héttel elrajtol, igaz mindössze egy Div1-es összecsapás lesz azon a hétvégén. Az itt szereplő csapatok már a HFL kapujában érezhetik magukat és tökéletesíthetik tudásukat.

Ideális erőpróba ez azoknak a csapatoknak, akiknek a jövőbeli terveik között szerepel a legmagasabb osztályban való részvétel. Külföldi segítséget igénybe vehetnek a csapatok, igaz számban kevesebb import lehet a pályán, mint egy osztállyal fentebb. Előfordulhat az is, hogy egy nagyobb csapat összefog egy kisebb csapattal és kölcsönadnak egymásnak játékosokat, hogy mind létszámban, mind tudásban, kölcsönösen kisegítsék egymást. Ez inkább a vidéki csapatokra jellemzőbb, a létszám növelése miatt. Színvonalban nincs hiány, és aki ellátogat egy Div1-es mérkőzésre garantáltan élvezni fogja, pláne, ha szeretett csapata még nyerni is tud.

Nézd meg, mely csapatok vesznek részt idén a Div1 mezőnyében, illetve csekkold az eseményeket, hogy ne szalaszd el a kickoffokat.

Licitszabályzat:
Licit lejárta: Ha a licit például 20:00-kor jár le, akkor az utolsó érvényes licit 19:59:59-kor lehet. Ha az óra 20:00-át mutat a bejegyzésnél akkor az a licit már nem érvényes.
5 perces szabály: Ha a licit lejárta előtt az utolsó 5 percben érkezik licit (a fenti példánál maradva 19:55:00-kor), akkor automatikusan meghosszabbodik 5 perccel. Ha a hosszabbításban is érkezik új licit akkor újabb 5 perces hosszabbítás jön egészen addig amig el nem telik 5 perc úgy hogy már senki nem licitál.