Diósd Saints

A Diósd Saints amerikai football klubot 2017 őszén alapította 3 korábbi Budapest Titans tag, 2 játékos és 1 edző. Az egyesület vezetőedzője Járai Richárd, aki a DC pozíciót is betölti. Az offense irányítását és a QB-k edzését Eric Olson vette a kezébe, aki már 7 éve Magyarországon él és tanít. Az USA-ban játékos pályafutása után édesapja mellett dolgozott segédedzőként és olyan edzők által szervezett edzőtáborokban segédkezett ahol az egyetemi éveit töltő Tom Brady is megfordult. A Diósdi székelyű csapat magját diósdi, érdi és más környékbeli településeken élők adják, de sokan járnak edzésre a dél-budai régióból is. A játékosok nagy része újonc, de több olyan rutinos rókát lesz szerencsénk a pályán látni a Szentek színeiben jövőre akik korábban magasabb osztályban is megfordultak. Az első pillanatoktól a Szenteket erősítik az Óbuda Panthers játékosai, akik vezetőjükkel Koppendorfer Botonddal együtt csatlakoztak a diósdiakhoz. Az egyesületet jövőre a divizió 2-ben fogjuk látni. A tackle foci mellett az első pillanattól kezdve nagy hangsúlyt fektetnek az utánpótlás nevelésére is, flag csapatuk a Ridács testvérek irányítása alatt az idei évben több szép sikert is bezsebelve vett részt a megrendezett kupanapokon.

A város: Diósd

A név: Saints

Járai Richárd a név kapcsán elmondta:

Az egyesület nevét az egyik alapító kedvenc NFL csapata után kapta, színvilágában a fekete az arany és a fehér színek jelennek meg, de arculati elemeik nem másolják a new orleansi szenteket.

A csapat színei

Fekete, arany, fehér.

A pálya

Diósd TC pálya Diósd, Pacsirta u. 29.

A csapat

vezetőedzője: Járai Richárd

Offensive Coordinator: Eric Olson

védőkoordinátora: Járai Richárd

QB edző: Eric Olson

Linebacker edző: Járai Richárd

WR edző: Ridács Gábor

O-line edző: Balogh Endre

D-line edző: Andreas Christou

DB edző: Ridács Tibor

 

Licitszabályzat:
Licit lejárta: Ha a licit például 20:00-kor jár le, akkor az utolsó érvényes licit 19:59:59-kor lehet. Ha az óra 20:00-át mutat a bejegyzésnél akkor az a licit már nem érvényes.
5 perces szabály: Ha a licit lejárta előtt az utolsó 5 percben érkezik licit (a fenti példánál maradva 19:55:00-kor), akkor automatikusan meghosszabbodik 5 perccel. Ha a hosszabbításban is érkezik új licit akkor újabb 5 perces hosszabbítás jön egészen addig amig el nem telik 5 perc úgy hogy már senki nem licitál.