A Divízió II.

Március 17-én 15:00-kor rúgják a kickoffot a legalsó osztályban, a Div2-ben. Azért, mert a legalsó helyet foglalja el a magyar ligában, korántsem jelenti azt, hogy ne lennének színvonalas meccsek. Sőt, az igazi csiszolatlan gyémántokat itt kell keresni. A nagy csapatok előszerettel indítják ebben az osztályban a második számú csapataikat, ahol az új játékosok kaphatnak játéklehetőséget, és hamar kiderül ki az igazi tehetség. Illetve előfordulnak olyan csapatok is, akik rendelkeznek vetetán játékosokkal és akár előkelő HFL és Div1 szerepléssel is, de a csapat építése céljából döntöttek úgy, hogy újra a létra aljáról törnek a csúcsra.

Nézd meg, mely csapatok vesznek részt idén a Div2 mezőnyében, illetve csekkold az eseményeket, hogy ne szalaszd el a kickoffokat.

Licitszabályzat:
Licit lejárta: Ha a licit például 20:00-kor jár le, akkor az utolsó érvényes licit 19:59:59-kor lehet. Ha az óra 20:00-át mutat a bejegyzésnél akkor az a licit már nem érvényes.
5 perces szabály: Ha a licit lejárta előtt az utolsó 5 percben érkezik licit (a fenti példánál maradva 19:55:00-kor), akkor automatikusan meghosszabbodik 5 perccel. Ha a hosszabbításban is érkezik új licit akkor újabb 5 perces hosszabbítás jön egészen addig amig el nem telik 5 perc úgy hogy már senki nem licitál.