Elindult!

Hétvégén elrajtolt a 2022-es szezon, igaz mindössze egy mérkőzést rendeztek. A koronázók fogadták a pécsi légiósokat a vasárnap 15 órakor kezdő Divízió II-es összecsapáson. Tavaly egy pontszegény mérkőzésen a Legioners 12-9-re legyőzte az Enthroners 2-t. Idén máshogy alakult a két gárda találkozója.
Az első negyedet az Enthroners magabiztos 13-0-ás kezdéssel indította. A második negyed pontgazdagabb volt, és a Legioners is beszállt a játékba, igaz az első félidő végére maradt a 13 pontos különbség 27-14-es eredmény formájában. A második félidőre viszont mintha csak a koronázók mentek volna fel a pályára. A harmadik negyedben gyakorlatilag le is zárták a mérkőzést. Három passzolt TD-vel akkora előnyre tettek szert, hogy a negyedik negyedben nem volt szükség pontszerzésre, ráadásul a vendégek sem tudtak már pontot felírni a táblára. Első mérkőzését győzelemmel kezdte az Enthroners 2.

Egyetlen meccsel kezdődött tehát a szezon. Viszont a következő héten nem áll meg a Divízió II. nagyüzem, ugyanis egyből dupla annyi találkozóra kell  készülni, mint a nyitó héten. A Rebels Oldboys fogadja fogadná a Dunaújváros Gorillaz csapatát, de az öregfiúk idén is inkább utazgatnak, így tehát Dunaújvárosban láthatja a találkozót a nagyérdemű.

A hétvége másik mérkőzését Diósdon rendezik, a Saint látja vendégül az idén debütáló Oroszlány Bears csapatát.

Licitszabályzat:
Licit lejárta: Ha a licit például 20:00-kor jár le, akkor az utolsó érvényes licit 19:59:59-kor lehet. Ha az óra 20:00-át mutat a bejegyzésnél akkor az a licit már nem érvényes.
5 perces szabály: Ha a licit lejárta előtt az utolsó 5 percben érkezik licit (a fenti példánál maradva 19:55:00-kor), akkor automatikusan meghosszabbodik 5 perccel. Ha a hosszabbításban is érkezik új licit akkor újabb 5 perces hosszabbítás jön egészen addig amig el nem telik 5 perc úgy hogy már senki nem licitál.