Hungarian Football League

Március 24-én 15:00-kor rajtol a HFL idei szezonja, a legmagasabb osztály, ahol Magyarország legjobbjai hajtanak a bajnoki címért.

Bár magyar bajnokságnak nevezik, de a zömmel amerikai, illetve más országból szerződtetett importok jelenléte a ligában jelentős. A legtöbb csapat igyekszik a szabályzat által megengedett, maximális számú külföldi játékost szerepeltetni. Azt, hogy ez pozitív, vagy esetleg negatív hatással lesz a magyar játékosok fejlődésére, mindenki döntse el maga. A játék minden bizonnyal látványosabb a jelenlétükkel. A Digi TV sem véletlenül kezdte el közvetíteni élőben a tavalyi meccsek egy részét. Mivel idén még több mérkőzést láthatunk majd, nyilvánvaló, hogy egyre gyorsabban fejlődik a sportág hazánkban, és ehhez a Digi Sport magas színvonalú közvetítései nagyban hozzájárulnak. Érdemes lesz hát követni a HFL-t, ami egyes hazai sportrajongók véleménye szerint csak sebességében tér el az amerikai „nagytestvérétől”, az NFL-től. Importok ide vagy oda, az itt pályára lépő magyar játékosok igenis tudnak látványos és élvezhető show-t produkálni. Hozzáadva a külföldi játékosokat pedig egyenesen a tökéletes receptje ez egy hétvégi közel három órás programnak.

Nézd meg, mely csapatok vesznek részt idén a HFL mezőnyében, illetve csekkold az eseményeket, hogy ne szalaszd el a kickoffokat.

Licitszabályzat:
Licit lejárta: Ha a licit például 20:00-kor jár le, akkor az utolsó érvényes licit 19:59:59-kor lehet. Ha az óra 20:00-át mutat a bejegyzésnél akkor az a licit már nem érvényes.
5 perces szabály: Ha a licit lejárta előtt az utolsó 5 percben érkezik licit (a fenti példánál maradva 19:55:00-kor), akkor automatikusan meghosszabbodik 5 perccel. Ha a hosszabbításban is érkezik új licit akkor újabb 5 perces hosszabbítás jön egészen addig amig el nem telik 5 perc úgy hogy már senki nem licitál.