It’s HFL time! 1/2

Hétvégén végre indul a Maker’s Mark Hungarian Football League 2019-es szezonja. Szombaton egy HFL mellett rendeznek egy Div 1-et és egy Div 2-t, míg vasárnap két HFL és egy Div 2 kerül megrendezésre.

Győrben veszi kezdetét a legfelsőbb osztály menetelése, a cápák a Fehérvár Enthroners csapatát fogadják. Tavaly egyik gárdának sem sikerült túl fényesre a szezonja, igaz a koronázók újoncként mutatkoztak be. A Sharks a holtszezonban nagyon ígéretes igazolásokat hozott és mellette új edzőt is. Fehérvári oldalon nem sok minden változott… mármint, hogy a holtszezonban nem pihentek idén sem. Ők is új edzővel vágnak neki, erősítették a már eddig sem gyenge keretüket. Nagy potenciál van mindkét csapatban, izgalmas meccsre van kilátás, aztán szombaton kiderül, ki tudott jobban összeszokni a holtszezonban.

2019.04.06
Győr Sharks – Fehérvár Enthroners
13:00–16:00
Nyúl, Sportpálya,
Jókai u,
9082

A HFL mellett pedig a Div 1-ből, egy keleti rangadó lesz megrendezve az Eger Heroes és a Nyíregyháza Tigers között. Nem rossz kezdésen van túl a Tigers, hiszen még nem kapott pontot két meccs alatt és a hazai pálya is előnyére válhat. Mondjuk a Heroest sem kell félteni, bár nehezen indult a Wolves 2 elleni meccsük, a második félidőre összekapták magukat és hozták a formát. Érdekes párharc lesz ez. Ha a Heroes nem akar lemaradni a rájátszásról később, nem szabad hagynia, hogy A Tigers elhúzzon. Ez fordítva is igaz, ha a rájátszás a cél (és mi más lenne kezdetben) a Tigersnek meg kell tartania a veretlenségég és három győzelemmel nyugodtabban mehetne hosszabb szünetre, hogy felkészüljön a Gorillazból.

2019.04.06
Nyíregyháza Tigers – Eger Heroes
15:00
Nyíregyháza városi stadion

A Div 2-ben az „öregfiúk” Szombathelyre látogatnak, hogy javítsanak az előző héten elszenvedett vereség miatt. A játékukkal nincs baj, ezt bizonyítja a Mustangs elleni meccs is. Kevésen múlt a győzelem. A zúzók mindkét cspata egyaránt győzelemmel kezdett, a nagyok megint a Cowbells 2 ellen, de most nem tudták nullán tartani az ellenfelet, míg a második számú csapat a szintén újonc Hornets-et győzte le. Az Oldboys jóval keményebb dió lesz, de a hazai pály hátha enyhít a nehézségen.

2019.04.06
Szombathely Crushers 2 – Rebels Oldboys
15:00
Markusovszky utca 6., Szombatnely, Vas, Hungary, 9700

Licitszabályzat:
Licit lejárta: Ha a licit például 20:00-kor jár le, akkor az utolsó érvényes licit 19:59:59-kor lehet. Ha az óra 20:00-át mutat a bejegyzésnél akkor az a licit már nem érvényes.
5 perces szabály: Ha a licit lejárta előtt az utolsó 5 percben érkezik licit (a fenti példánál maradva 19:55:00-kor), akkor automatikusan meghosszabbodik 5 perccel. Ha a hosszabbításban is érkezik új licit akkor újabb 5 perces hosszabbítás jön egészen addig amig el nem telik 5 perc úgy hogy már senki nem licitál.