It’s HFL time! 2/2

Hétvégén végre indul a Maker’s Mark Hungarian Football League 2019-es szezonja. Szombaton egy HFL mellett rendeznek egy Div 1-et és egy Div 2-t, míg vasárnap két HFL és egy Div 2 kerül megrendezésre.

Vasárnap a tavalyi döntő párosításával folytatódik a HFL első fordulója. A vendéglátó Budapest Wolves a Miskolc Steelers csapatát fogadja. Bár a Wolves van hazai pályára kiírva, a mérkőzést külső okok miatt Székesfehérváron rendezik meg. Vajon megismétlődik a döntő végeredménye, vagy a Steelers húzza be ezúttal a meccset? Izgalmas lesz, mivel a feleknek csak tavalyi videóanyag áll rendelkezésre az ellenfélből.

2019.04.07
Budapest Wolves – Miskolc Steelers
12:00
Székesfehérvár First Field
Székesfehérvár Takarodó út 3.

A forduló utolsó meccse Budapesten lesz látható, ahol a Budapest Cowbells méri össze erejét az újonan érkezett külföldi csapattal, a Kijev Capitals-szal. Érdekes párharc lesz, mindenki kíváncsi, hogy az ukrán csapat mire képes magyar földön. Erős ellenfélet kaptak kezdésnek a kolomposok személyében.

2019.04.07
Budapest Cowbells – Kyiv Capitals
15:00
1139 Budapest, Rozsnyay utca 4.

A hétvége utolsó meccse pedig egy Div 2-es párharc lesz, ahol az eddig mindenkin átgázoló Tatabánya Mustangs vív meg az újonc Kaposvár Hornets-szel. A darazsaknak nagyon nehéz dolguk lesz a jó formában lévő musztángokkal szemben, akik hazai pályán várják a találkozót, de bíztató játékot is mutattak már az első fordulóban, úgyhogy bármi megtörténhet vasárnap.

2019.04.07
Tatabánya Mustangs – Kaposvár Hornets
15:00
Tatabánya

Licitszabályzat:
Licit lejárta: Ha a licit például 20:00-kor jár le, akkor az utolsó érvényes licit 19:59:59-kor lehet. Ha az óra 20:00-át mutat a bejegyzésnél akkor az a licit már nem érvényes.
5 perces szabály: Ha a licit lejárta előtt az utolsó 5 percben érkezik licit (a fenti példánál maradva 19:55:00-kor), akkor automatikusan meghosszabbodik 5 perccel. Ha a hosszabbításban is érkezik új licit akkor újabb 5 perces hosszabbítás jön egészen addig amig el nem telik 5 perc úgy hogy már senki nem licitál.