Kaposvár Hornets

2017 augusztusában alakult. Régi Golden Foxos fiatalok alapították. A vezetőség viszont teljesen új, az elnök egy laikus sportot imádó úr Lugosvölgyi György.

A város: Kaposvár

A név: Hornets

A névválasztás:

Amikor kiderült, hogy egy új egyesületben kell fociznunk, az első kérdés az volt: Mi legyen a nevünk? Mindenki tehetett egy javaslatot arra, hogy hogyan hívják a csapatot. A javaslatok közül végül csak öt jelölt maradt:Warriors (Harcosok), Saints (Szentek), Gators – (Ali)gátorok, Outlaws – Betyárok, Hornets – Darazsak. A megmarad nevek közül szavazás döntött a Hornets mellett.

 

A csapat színei

Szürke, zöld.

A pálya

7400 Kaposvár, Guba Sándor 40 Kaposvári Egyetemi Sportpálya „Darázsfészek„.

Eredmények

Eddigi eredményeink egy aréna tornán elért 6. helyezés.

A csapat

edzői:

Gálos Bálint – vezetőedző, offensive koordinátor

Horváth Péter – defensive koordinátor

Balogh Bálint – defensive back edző

.

 

Licitszabályzat:
Licit lejárta: Ha a licit például 20:00-kor jár le, akkor az utolsó érvényes licit 19:59:59-kor lehet. Ha az óra 20:00-át mutat a bejegyzésnél akkor az a licit már nem érvényes.
5 perces szabály: Ha a licit lejárta előtt az utolsó 5 percben érkezik licit (a fenti példánál maradva 19:55:00-kor), akkor automatikusan meghosszabbodik 5 perccel. Ha a hosszabbításban is érkezik új licit akkor újabb 5 perces hosszabbítás jön egészen addig amig el nem telik 5 perc úgy hogy már senki nem licitál.