Lehet beírni a szabikat!

Pár hete nyilvánosságra kerültek a 22′-es bajnokságok nevezései, most pedig végre versenynaptár is párosult hozzá.


Az első tétmeccset a legnépesebb mezőnyben, azaz a Divízió II-ben játszák idén március 20-án a Fehérvár Enthroners otthonában. A koronázók második számú csapatának ellenfele a Pécs Legioners lesz, akikkel tavaly is találkoztak már az alapszakaszban. A korábbi évektől eltérően a bajnokság végjátéka annyiban módosult, hogy némely csapatnak lehetősége lesz a szokásos elődöntő, döntő előtt egy wild card mérkőzést is játszani, mely július 10-én kerül megrendezése, ezt követik az elődöntők július 17-én, végül a Div2 döntője zárja a felnőtt bajnokságokat július 30-án.


A Divízió I. két hétre rá veszi kezdetét, egyből két mérkőzéssel. Április 2-án a Budapest Titans látja vendégül a Deac Gladiators együttesét, míg a másik összecsapáson az újonc Guardians debütál a VSD Rangers ellen. A Div1 zárása a szokásos felállás lesz idén is, július 9-én elődöntők, majd július 23-án döntő.


Végül a HFL is elindul, mégpedig április 16-án a First Fielden rendezett Fehérvár Enthroners – Budapest Cowbells összecsapással. A koronázók idén is komoly importokkal erősítenek, míg a kolomposok hazai vérvonalat erősítve magyar játékosokat igazoltak. A HFL elődöntőit két napon, július 2-án és 3-án rendezik és a Hungarian Bowl idén július 16-ra esik.


Ennek örömére idén is megrendezték amerikában a magyar felnőtt bajnokságok felvezető meccsét, az úgynevezett Super Bowlt, amit ma hajnalban a Rams meg is nyert, így már csak pár hét és végre kezdődik itthon a foci!

Licitszabályzat:
Licit lejárta: Ha a licit például 20:00-kor jár le, akkor az utolsó érvényes licit 19:59:59-kor lehet. Ha az óra 20:00-át mutat a bejegyzésnél akkor az a licit már nem érvényes.
5 perces szabály: Ha a licit lejárta előtt az utolsó 5 percben érkezik licit (a fenti példánál maradva 19:55:00-kor), akkor automatikusan meghosszabbodik 5 perccel. Ha a hosszabbításban is érkezik új licit akkor újabb 5 perces hosszabbítás jön egészen addig amig el nem telik 5 perc úgy hogy már senki nem licitál.