Minden napra egy csapat: Budapest Cowbells

A Budapest Cowbells 2014-ben alakult.
2013 decemberében döntött a Rebels és a Cowboys csapata, hogy egyesítse erejét.

A város: Budapest

A név: Cowbells

A név a Budapest COWboys és az Újbuda ReBELS összeolvadásával jött létre, mikor 2013 decemberében döntött a Rebels és a Cowboys csapata, hogy egyesítse erejét.

A csapat színei

Sötétkék, neonzöld, fehér.

A pálya

Angyalföldi Sporttelep

Eredmények

Újbuda Rebels:

2004-ben megalakult a North Pest Vipers. 2010-ben új néven, Újbuda Rebelsként, a Divízió III-ban  kivívták a magasabb osztályba lépést. 2012-ben pedig sikerült felkerülni a HFL-be.

Budapest Cowboys :

A Cowboys a 90-es években itthon nem indulhatott, így sajnos megszűnt. 2005-ben megalakult újra a Cowboys.

Cowbells:

A 2015-ös alapszakaszt 5 győzelemmel és 1 vereséggel a 2. helyen zárták a Bratislava Monarchs mögött, de az elődöntőben a Wolves-tól 41-28 arányú vereséget szenvedtek.

A 2016-ban az alapszakaszt 5 győzelemmel és 1 vereséggel megnyerték, majd hazai pályán az elődöntőben nyertek a Nyíregyháza Tigers ellen. A XI. Hungarian Bowl döntőjében a Miskolc Steelers ellen nagyon kevésen múlt a győzelem, de vég a 2. helyen végeztek.
A 2016-os CEFL-szezonban 2 győzelemmel és 2 vereséggel a keleti csoport 3. helyén végeztek.

A 2017-es bajnokság alapszakaszában 3 győzelemmel és 2 vereséggel a 3. helyen végeztek, az elődöntőben legyőzve az Eger Heroest, döntősök lettek, ahol megint a Steelers ellen kellett megmérkőzniük. Ezúttal győztek, így ők lettek a bajnokok.

Hungarian Bowl (HFL) győzelem: 2
Bajnoki ezüst: 2
Pannon Bowl (DIV1) győzelem: 2
Duna Bowl (DIV2) győzelem: 2
Blue Bowl győzelem: 1
EFAF CEI Bowl ezüst: 1

A csapat

vezetőedzője: Karim Trabelsi

támadókoordinátora: Andre Bynoe

védőkoordinátora: Végh Imre

d-line: Szűcs Tibor

o-line: Tony Addona, Mocskonyi Gergely

running backek: Andre Bynoe

special team: Értékes Christos

Licitszabályzat:
Licit lejárta: Ha a licit például 20:00-kor jár le, akkor az utolsó érvényes licit 19:59:59-kor lehet. Ha az óra 20:00-át mutat a bejegyzésnél akkor az a licit már nem érvényes.
5 perces szabály: Ha a licit lejárta előtt az utolsó 5 percben érkezik licit (a fenti példánál maradva 19:55:00-kor), akkor automatikusan meghosszabbodik 5 perccel. Ha a hosszabbításban is érkezik új licit akkor újabb 5 perces hosszabbítás jön egészen addig amig el nem telik 5 perc úgy hogy már senki nem licitál.