Minden napra egy csapat: Budapest Titans

A Budapest Titans 2007-ben alakult.

A Fekete Lovagok Sportegyesület, vagy ismertebb nevén a Budapest Titans története a kétezres évek elejére nyúlik vissza. 2005-ben alakult meg a franchise Budapest Black Knights néven. 2007 novemberében a gárda átalakult, ekkor született meg a ma is fennálló klub. A csapat filozófiája, hogy minden játékos kap játéklehetőséget, így a legújabbak is szerezhetnek tapasztalatokat mérkőzésekről. Sok saját nevelésű játékosuk van, akik flag focival kezdték és mára meghatározó játékosai lettek a csapatnak.

A város: Budapest

A név: Titans

Fábián Krisztián elmesélte a névválasztással kapcsolatban:

„Csapatunk fantázianeve eredetileg Budapest BlackKnights volt, 2008-ban az akkori Fekete Lovagok és Budapest Giants (Budapesti Óriások) egyesülése kapcsán vetődött fel a
névváltoztatás kérdése. A névválasztás tekintetében kikértük a csapattagok véleményét és a beérkezett javaslatok alapján szavazásra bocsátottuk a variációkat. Érthetően leginkább a Lovagokhoz és az Óriásokhoz közeli nevek versenyeztek egymással, míg két név, a Cruisaders és a Titans maradt a kalapban. Szavazás útján a többség a mitológiai nevet, a Titánokat választotta.”

A csapat színei

Narancs, sötétkék, fehér.

A pálya

Budapest, Kolozsvári Tamás utca 11. –  Panoráma sportközpont

Eredmények

Minden évben rájátszásba jutás.

A csapat

vezetőedzője: Fábián Krisztián

támadókoordinátora: Fábián Krisztián

védőkoordinátora: Nádas Zsolt

Special team/defensive backek: Kocsis Szabolcs

Running backek: Christan Nechifor

Linebackerek: Szőke Tamás

 O-line/D-line: Bryan McCullough

Flag edző: Garajszki Beáta

Licitszabályzat:
Licit lejárta: Ha a licit például 20:00-kor jár le, akkor az utolsó érvényes licit 19:59:59-kor lehet. Ha az óra 20:00-át mutat a bejegyzésnél akkor az a licit már nem érvényes.
5 perces szabály: Ha a licit lejárta előtt az utolsó 5 percben érkezik licit (a fenti példánál maradva 19:55:00-kor), akkor automatikusan meghosszabbodik 5 perccel. Ha a hosszabbításban is érkezik új licit akkor újabb 5 perces hosszabbítás jön egészen addig amig el nem telik 5 perc úgy hogy már senki nem licitál.