Minden napra egy csapat: Szekszárd Badbones

A Szekszárd Badbones 2008-ban alakult.

2013 óta indulnak MAFSZ versenysorozatokban. A Divízió II.-ben már az első két évben összejött két elődöntős szereplés, majd Sződy Ferenc (egy évre rá pedig a Gaál Zoltánt váltó Kovács Sándor) kinevezésével még egy szintet lépett a gárda és bejutottak a Divízió II. döntőbe 2015-ben. 2016-banmár a Divízió I.-ben meneteltek tovább, számos nagyarányú győzelmet aratva. 2017-ben immár újra Sződy nélkül kezdték a szezont, a felkészülést az ACL műtét után lábadozó Greiling Mihály vezette és a Divízió II.-be nevezett az egyesület, miután kulcsjátékosok távoztak. A 2018-as év aztán váratlan fordulatot vett, amikor 7 kezdőjátékos (köztük válogatottjaink) bejelentette, hogy a Fehérvár Enthroners-be igazol. Az utolsó pillanatokban sikerült megegyezni a Dunaújvárossal, hogy hivatalosan is fiókcsapattá válik a Bad Bones, a megmaradt maroknyi játékoskeret így ingázik és Újvárosban edz a HFL kerettel.

A város: Szekszárd

A név: Badbones

A csapat színei

Fekete, fehér.

A pálya

Szekszárdi Sport és Szabadidőközpont műfüves pálya – Keselyűsi út, Szekszárd

Eredmények

2013-ban elődöntőig jutottak

2014-ben elődöntőig jutottak

2015-ben Divízió II. döntő 2. hely

2016-ban Divízió I. elődöntőig jutottak

2017-ben Divízió II. elődöntőig jutottak

A csapat

edzői:

Bachrathy Kornél

Szabó Ferenc

Madarász Attila

Greiling Mihály

 

Licitszabályzat:
Licit lejárta: Ha a licit például 20:00-kor jár le, akkor az utolsó érvényes licit 19:59:59-kor lehet. Ha az óra 20:00-át mutat a bejegyzésnél akkor az a licit már nem érvényes.
5 perces szabály: Ha a licit lejárta előtt az utolsó 5 percben érkezik licit (a fenti példánál maradva 19:55:00-kor), akkor automatikusan meghosszabbodik 5 perccel. Ha a hosszabbításban is érkezik új licit akkor újabb 5 perces hosszabbítás jön egészen addig amig el nem telik 5 perc úgy hogy már senki nem licitál.