Régi csomagok új köntösben

Mára már bizonyossá vált, hogy a 2020-as Hungarian Football League nem kerül megrendezésre. Ennek okát nem kell ecsetelni…? Némi vigaszt nyújthat viszont, hogy (ha nem tesz keresztbe a 2. hullám?) a HFL csapatokkal erősített Divízió I. és a Divízió II. megrendezésre kerül. Ebből kifolyólag készülni fog egy kártyasorozat a Div1 mezőnyéről. De erről majd máskor…
Jelenleg a vírus előtti utolsó HFL szezon kártyasorozatainak legújabb darabjáról kaptok egy kis tájékoztatót.
Korábban már többen említettétek, hogy tök jó lenne csak aláírt lapot szerezni valahogy. Ezt el is hiszem, de azt vallom, hogy a kártyagyűjtés lényege és öröme pont az, hogy véletlen csomagokból sikerül kihúzni 1-1 ritka darabot. Viszont az Amerikai „nagytesók” (Panini, Topps, Upper Deck stb.) is lehetőséget kínálnak némelyik termékükkel arra, hogy garantált lapokat szerezhessenek a gyűjtők. Ezért született meg a HFN 2019 Premium Box. Ez a doboz gyakorlatilag tartalmazza az összes eddigi sorozatot.

(Igen, mind a kettőt ?)

8 darab 2019-es HFN Huddle, valamint 2 darab HFN Gems csomag található benne. A lényeg pedig, hogy egy dobozban GARANTÁLT 2 Gems lap és 1 Bencsics Márk vagy Bánfi Mihály által aláírt lap rejlik. Emellett természetesen esély van akár a „TITLES„, vagy „MVP” lapok húzására is.
Ha kíváncsi vagy rá, látogass el a webshopba és csekkold le! ?
Ha pedig új vagy és az előzmények érdekelnek:

A Huddle születése.
A Gems-ről.

 

Licitszabályzat:
Licit lejárta: Ha a licit például 20:00-kor jár le, akkor az utolsó érvényes licit 19:59:59-kor lehet. Ha az óra 20:00-át mutat a bejegyzésnél akkor az a licit már nem érvényes.
5 perces szabály: Ha a licit lejárta előtt az utolsó 5 percben érkezik licit (a fenti példánál maradva 19:55:00-kor), akkor automatikusan meghosszabbodik 5 perccel. Ha a hosszabbításban is érkezik új licit akkor újabb 5 perces hosszabbítás jön egészen addig amig el nem telik 5 perc úgy hogy már senki nem licitál.