Szombathely Crushers 2

A 2018-as Divízió I-ben mutatott magabiztos játéknak köszönhetően a Crushers bajnokként fejezhette be a szezont. Ebből pedig az következett többek között, hogy megalapították a 2. számú csapatukat, mely a 2019-es szezonban a Divízió II-ben fog szerepelni.

A város: Szombathely

A név: Crushers 2

Májer László elmondta:

A 2-es csapatot azért hoztuk létre, hogy azoknak is tudjunk biztosítani játék lehetőséget, akiket a Divízió 1-ben még meccsrutin hiányában nem nagyon tudunk pályára küldeni. Szerencsére folyamatosan bővül a létszám, így egyre nagyobb igény volt erre a lépésre, de egyelőre még valószínű, hogy lesznek olyan játékosok akik mindkét ligában pályára lépnek majd. (főként azért, hogy életben tudjon maradni a Divízió 2-es csapat az első évében).

 

A csapat színei

Zöld, fehér.

A pálya

SZSE – Markusovszky utcában található Városligeti Sporttelep

A csapat

edzői:

Tatár Sándor

Tatár István

Rozmann Ferenc

Rozmann Gábor

Májer László.

 

Licitszabályzat:
Licit lejárta: Ha a licit például 20:00-kor jár le, akkor az utolsó érvényes licit 19:59:59-kor lehet. Ha az óra 20:00-át mutat a bejegyzésnél akkor az a licit már nem érvényes.
5 perces szabály: Ha a licit lejárta előtt az utolsó 5 percben érkezik licit (a fenti példánál maradva 19:55:00-kor), akkor automatikusan meghosszabbodik 5 perccel. Ha a hosszabbításban is érkezik új licit akkor újabb 5 perces hosszabbítás jön egészen addig amig el nem telik 5 perc úgy hogy már senki nem licitál.