Új év, új remények, újdonságok

Új év, új remények, újdonságok. 2022 év elején leginkább már abban reménykedünk, hogy végre nyilvánosságra kerülnek a bajnokságok résztvevői, illetve a versenynaptárak. 1-1 új igazoláson túl nem sok minden történt az eddigi holtszezonban. Talán annyi, hogy a 2019-es HFN Huddle és a HFN Gems sorozat mától egy (könnyebben bontható?)csomagban érhető el!

Ez annyit jelent, hogy a HFN Huddle kártyák mellett minden csomagban található lesz 1 db, – a 2019-ben a Spanyolország elleni válogatott EB selejtezőről készült sorozat számozott – kártya. Emellett a Titles és MVP instert kártyák mostantól minden 5. csomagban előfordulhatnak. Nem utolsó sorban pedig a Bencsics Márk és Bánfi Mihály által aláírt lapok pedig a korábbi 20 csomagos előfordulásről 12 csomagosra redukálódtak!
Ideális a nosztalgiázni vágyó gyűjtőknek, illetve azoknak, akiknek nincs még gyűjteményük az első sorozatból.

Látogassatok el a webshopba és szerezzétek be a régi új csomagot!

Licitszabályzat:
Licit lejárta: Ha a licit például 20:00-kor jár le, akkor az utolsó érvényes licit 19:59:59-kor lehet. Ha az óra 20:00-át mutat a bejegyzésnél akkor az a licit már nem érvényes.
5 perces szabály: Ha a licit lejárta előtt az utolsó 5 percben érkezik licit (a fenti példánál maradva 19:55:00-kor), akkor automatikusan meghosszabbodik 5 perccel. Ha a hosszabbításban is érkezik új licit akkor újabb 5 perces hosszabbítás jön egészen addig amig el nem telik 5 perc úgy hogy már senki nem licitál.